Kurs 2020

I 2020 kommer vil bland annet til å tilby følgene kurs:

Intensivkurs Drifting
For deg som har lyst til å prøve en driftingbil før du kanskje melder deg på kurs senere eller kjøper en egen driftebil.
Vi starter vi med piruetter for å lære bilen å kjenne, noen raske 8-tall før man får ett «heat» på 10 minutter i driftingløpa vi har kjørt «grunnkurs drifting» på denne helgen.
Et typisk intensivkurs varer 1,5 time.
Typisk pris: 1190 kr pr. person (inkluderer ALT, lisenser, eventuelle skader på bil, bensin, dekk osv …)

Grunnkurs Drifting
Kurset starter med en rask prat og gjennomgang av sikkerhetsutstyret og bilen generelt.
Så er det over til «teknisk trening» som består av piruetter og et heat i en teknisk «gymkhana stil» løype for å bli kjent med bilen, her får man tips og triks underveis av instruktør.
Til sist er det drifting i seksjonen som vanligvis kjøres. Her har vi mulighet til å tilpasse opplegget slik at det kjøres i en hastighet som er tilpasset ditt nivå. Man kjører ca 10 minutter av gangen før man bytter sjåfør.
Grunnkurs Drifting varer mellom 3 og 4 timer, dette tilpasses i forholdt til hvor vi er og hvilen muligheter vi har på den aktuelle banen.
Pris: 2790 kr pr. person (inkluderer ALT, lisenser, eventuelle skader på bil, bensin, dekk osv …)

Kjøring for viderekommende
Har du vært med på «Grunnkurs drifting» før? Da kan du melde deg på her! Dette er i grunn en helt vanlig driftetrening hvor du er sjåfør og vi stiller med bil, mannskap og alt annet som trengs. Noen av disse kjøringene kommer også til å foregå på helt vanlige driftetreninger med andre biler på banen.
Pris fra: 1990 kr pr. person (inkluderer ALT, lisenser, eventuelle skader på bil, bensin, dekk osv …)