Kurs 2023

I 2023 kommer vi bland annet til å tilby følgene kurs:

Intensivkurs Drifting
For deg som har lyst til å prøve en driftingbil før du kanskje melder deg på kurs senere eller kjøper en egen driftebil.
Vi starter vi med piruetter for å lære bilen å kjenne og man får ett «heat» på 10 minutter i en «gymkana stil» driftingløype. Dette baneoppsettet er litt mindre og mer intens enn vår vanlige driftingløype.
Et typisk intensivkurs varer 1,5 time.
Typisk pris: 1990 kr pr. person (inkluderer ALT, lisenser, eventuelle skader på bil, bensin, dekk osv …)

Grunnkurs Drifting
Kurset starter med en rask prat og gjennomgang av sikkerhetsutstyret og bilen generelt.
Så er det over til «teknisk trening» som består av piruetter for å bli kjent med bilen, her får man tips og triks underveis av instruktør.
Til sist er det drifting i seksjonen som vanligvis kjøres. Her har vi mulighet til å tilpasse opplegget slik at det kjøres i en hastighet som er tilpasset ditt nivå. Man kjører 10-12 minutter av gangen før man bytter sjåfør.
Grunnkurs Drifting varer mellom 3 og 4 timer, dette tilpasses i forholdt til hvor vi er og hvilen muligheter vi har på den aktuelle banen.
Pris: 2890 kr pr. person (inkluderer ALT, lisenser, eventuelle skader på bil, bensin, dekk osv …)

Kjøring for viderekommende
Har du vært med på «Grunnkurs drifting» før? Da kan du melde deg på her! Dette er i grunn en helt vanlig driftetrening hvor du er sjåfør og vi stiller med bil, mannskap og alt annet som trengs. Noen av disse kjøringene kommer også til å foregå på helt vanlige driftetreninger med andre biler på banen.
Pris fra: 1990 kr pr. person (inkluderer ALT, lisenser, eventuelle skader på bil, bensin, dekk osv …)

Drifting Bonanza
2 dager med masse kjøring og teknisk trening, lær alle de viktige teknikkene innenfor drifting: Håndbrekk, vektoverføring, gassbruk osv. Vi avslutter siste dagen med masse kjøring i løypa hvor du får prøvd alt du har lært.
Pris fra 6900 kr pr, person. (inkluderer ALT, lisenser, eventuelle skader på bil, bensin, dekk osv …)