Kategorier
Uncategorized

DRIFTINGBONANZA 2021

For tredje året på rad har vi gleden av å invitere til 2 dagers driftingkurs på Gardermoen Raceway, fredag 23 og lørdag 24 juli er dagene du må ha fri i sommer!

Vi starter fredagen med trening på de forskjellige teknikkene som ligger bak et solid drifting ”run” igjennom løpa. Vi trener svingteknikk, inngang med håndbrekk, håndbrekk i sving, vektoverføring, gassbruk og brems. Alt mens vi drifter og har det gøy. Vi trener en teknikk av gangen slik at vi får tid til å virkelig lære og mestre.
Det vil også bli muligheter for å sitte på i vår 4 seter driftingtaxi.

Når kjøringen er over klokken 20.00 får vi i tradisjonen tro besøk av en profilert drifter (2019: Hunter Taylor, 2020: Tor Arne Kvia).
Navnet på årets drifter blir publisert til våren.

Utover kvelden er det muligheter for sosial sammenkomst i teltet vårt eller trekke seg tilbake for kvelden. Det er mulighet for camping på banen for di som vil det. Ellers så er det mange gode, rimelige overnattingsmuligheter i området rundt Gardermoen for di som vil ha ett hotell rom.

Lørdagen starter vi opp 10.00 og vi kjører kursopplegg og frikjøring hele dagen.

Dette er virkelig kurset for deg som vil bli bedre til å kjøre drifting på ett teknisk nivå.
Du deler bil med maks 3 andre personer og vi kjører så mye vi bare greier, vi presser bilene hardt for at du skal få mest mulig kjøretid.

Det er ikke mulig å bruke egen bil. Kun kjøring i en av våre biler er tillat. Aldersgrense: Du må fylle 14 år i år, det er ikke krav til førerkort, men du kan ikke ha sperrefrist på førerkort.

Pris for hele opplegget: 5890 kr (dette inkluderer alt. Ta kun med mat, drikke og godt humør!) Påmelding nederst på siden.

Det vil under hele kurset være en meget erfaren motorsport fotograf til stede, bildene kan du fritt bruke på dine sosiale medier.

Program:
Fredag:
Oppmøte 16.00
-Oppvarming bak rattet.
-Teknisk trening, håndbrekk og svingteknikk
20.00 -Kjøring avsluttes – Foredrag og prat med profilert drifter.

Lørdag:
Oppmøte 11.00
– Teknisk trening, vektoverføring, gassbruk og inngang i sving.
Matpause: 14.00-15.00 Grilling
15.00-18.00 Drifting/Frikjøring/Taxi rides
18.00 Avslutning, vi tar gruppebilder og oppsummerer di 2 siste dagene.

For påmelding benytt skjemaet under. Du vil få en faktura på epost med booking gebyr på 490 kroner med 14 dagers betalingsfrist. Resten av summen (5400,-) vil du få på faktura 15.juni og ha 30 dagers betalingsfrist.