DRIFTING BONANZA 2019

Obs dette kurset er fullt, påmelding stengt.

For aller første gang har vi gleden av å invitere til 2 dagers drifting kurs på Gardermoen Raceway, torsdag 4.juli og fredag 5 juli er dagene du må ha fri i sommer!

Vi starter torsdagen med trening på de forskjellige teknikkene som ligger bak et solid drifting ”run” igjennom løpa. Vi trener svingteknikk, inngang med håndbrekk, håndbrekk i sving, vektoverføring, gassbruk og brems. Alt mens vi drifter og har det gøy. Vi trener en teknikk av gangen slik at vi får tid til å virkelig lære og mestre.

Vi får mot slutten av dagen besøk av en av norges mest erfarende dommere, han skal fortelle oss litt av hva de ser etter i konkurranser, som sporvalg, hastigheter og kjørestil.

Når kjøringen er over klokken 20.00 kommer Hunter Taylor, kjent som driftingsjåfør i sin sorte og rosa Toyota Supra på Gatebil og for å være Norges drifting superstjerne: Fredric Aasbø, sin samboer. Hun skal fortelle litt om sin reise fra det å være interessert i drifting til å bli sjåfør i egen bil på Gatebil treff og veien videre mot nye mål .

Utover kvelden er det muligheter for sosial sammenkomst i teltet vårt eller trekke seg tilbake for kvelden. Det er mulighet for camping på banen for di som vil det. Ellers så er det mange gode, rimelige overnattingsmuligheter i området rundt Gardermoen for di som vil ha ett hotell rom.

Fredagen starter vi kjøringen 12.00 og vi kjører kursopplegg frem til 19.00 og avslutter med en liten frivillig konkurranse med premier. Kjøringen avsluttes klokken 20.00

Dette er virkelig kurset for deg som vil bli bedre til å kjøre drifting på ett teknisk nivå.

Det er ikke mulig å bruke egen bil. Kun kjøring i en av våre biler er tillat. Aldersgrense: 15 år (eller fyller 15år i løpet av året) , det er ikke krav til førerkort, men du kan ikke ha sperrefrist på førerkort.

Pris for hele opplegget: 5890 kr (dette inkluderer alt. Ta kun med mat, drikke og godt humør!) Påmelding nederst på siden.

Program:
Torsdag:
Oppmøte 16.00
-Oppvarming bak rattet.
-Teknisk trening, håndbrekk, svingteknikk og vektoverføring.

Fredag:
Oppmøte 11.30
– Teknisk trening, gassbruk og inngang i sving.
Matpause: 15.00-16.00 Grilling
16.00-19.00 Drifting / Frikjøring
19.00 – Frivillig konkurranse
20.00 Premieutdeling  / avslutning

For påmelding benytt skjemaet under. Du vil få en faktura på epost med betalingsfrist 20.juni 2019, denne kan fritt deles opp.

Dette kurset er fullt. Påmelding stengt.